Witam. Potrzebuję pomocy z grą. Odgrzebałem starą płytkę do CMR 2.0 (oryginałka!), więc od razu instaluję grę :v Wszystko chodzi dobrze na max ustawieniach (no dobra, mam glicze na mipmappingu). Lecz nie mam wskazówek na prędkościomierzach i pokazywanej liczby biegu na prędkościomierzu "analogowym". Przy ustawieniach auta przed rajdem nie mam kresek do ustawień, lecz same napisy, np. "miękko (tutaj powinny być kreski ustawień) twardo". Stery aktualne. Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. Czy to wina Silent Patch'a? Potrzebuję go do gry na obrazie panoramicznym, bez niego gra w rozdzielczości 1366x768 wygląda okropnie
Intelowska? W CMR da się wybrać kartę graficzną i mam 2 karty o nazwach Intel(R) HD Graphics Family. Więc tak Wskazówek nie ma na obu kartach, a na jednej z nich obraz jest lekko rozmazany/poszarpany.
Model laptopa? Mam Acer Aspire 5749Z, procesor Inter Core B960, i na naklejce mam o karcie graficznej "Intel HD Graphics", co teraz? A Wersja gry to 1.9. Tego wymaga Silent Patch. I przy okazji łapcie screeny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Możliwe, że wina zintegrowanej karty. Szczególnie przy tak nędznym procesorze. No cóż, będziesz musiał biegi na słuch zmieniać
Sprawdź starszą wersję, jak Maly mówił, ale wtedy pożegnasz się z panoramą.
Sprawdź starszą wersję, jak Maly mówił, ale wtedy pożegnasz się z panoramą.
Jak to starszą wersję? Gry? Panorama zależy od pliku .dll :v A co do biegów, to na cyfrowym pokazuje liczbę biegów A bez długości trasy i kresek ustawień poradzę sobie (kreski ustawień? dam na max w lewo - prawo i będę liczył dźwięki ). Jeszcze raz dziękuję za pomoc (za to, że chcieliście pomóc).