Batch - pomoc

Luźne rozmowy na każdy temat.
Awatar użytkownika
kubakk
Wtajemniczony
Posty: 228
Rejestracja: poniedziałek 25 kwie 2011, 09:55
11
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Batch - pomoc

Post autor: kubakk »

Witam. Otóż wykonuję prostą grę w batch'u. Ma system achievmentów i statystyk, więc chcę, aby gdzieś to było zapisywane. W jakimś pliku tekstowym, w którym zmienne będą zapisane i nie będzie trzeba lecieć od nowa. Wiecie jak to zrobić? Z góry dziękuję.
e-sports commentator at: MaD Racing
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1068
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
11
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: Batch - pomoc

Post autor: Maly »

http://stackoverflow.com/questions/1987 ... -text-file Tutaj jest mniej więcej jest opisane jak to działa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bulo
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: piątek 29 lip 2016, 22:18
5
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: Batch - pomoc

Post autor: Bulo »

wrzuć kod co masz już to się pomyśli
Zanim wyślesz wiadomość - sprawdź w słowniku czy błędów nie ma.
Nie obrażaj.
https://www.youtube.com/watch?v=nBqa0zLAB-8
https://www.youtube.com/watch?v=WuCTke1Yw3I
ODPOWIEDZ